Exotická dovolená na míru

Každou sezonu se cestovní kanceláře předhání v nabídce exotických, luxusních a zaručených dovolených. Destinace jsou lákavé, ceny příznivé a zážitky neopakovatelné. Jistě, ale každý skutečný cestovatel ví, že daleké země představované sériovým zájezdem nenaplní to pravé. Delegát vám představí poctivě největší pamětihodnosti, nechá vás ochutnat tradiční jídlo v nasmlouvané restauraci a bezpečně vás zavede do hotelu s kontinentální snídaní. Doma se pak můžete pochlubit krásnými fotografiemi, ale ta pravá chuť dálek vám zůstane jen těsně na dosah. Má-li to být skutečně pravá exotická dovolená, je třeba se vypravit jinou cestou.

Nemusíte však skákat do neznáma a cestovat po světě s batohem na zádech. Každý jistě máme svůj sen o krajině, kterou bychom chtěli vidět zblízka. Vyberte si svou, přečtěte si, co zajímavého vám může nabídnout. Vypište si místa, která byste chtěli vidět. A pak si nechte svou cestu za poznáním naplánovat a zařídit na míru.

Dovolená na míru

Cestovní kancelář Monoi vám připraví dovolenou na míru, pomůže zajistit letenky, transfery, ubytování… Nemusíte se vázat na jedno místo, volně cestujte a zažijte opravdové vůně a chutě. Setkejte se s místními, projděte se rušnými ulicemi měst nebo zamiřte do přírody do hor, koupejte se v moři, potápějte se.

Nejste sami

Velkou výhodou cestovní kanceláře Monoi je letitá praxe v zajišťování zájezdů po celém světě. Můžete se spolehnout nejen na jazykovou a organizační zdatnost, ale i na mnohé cenné zkušenosti. A je třeba zdůraznit, že správně naplánované termíny neušetří jen váš čas, ale výrazně sníží i náklady. Kancelář vás navíc může nasměrovat na další zajímavá místa, která by vám unikla nebo vám pomůže naplánovat termín dovolené na vhodnější dobu – s ohledem na místní počasí nebo tradiční svátky či další vlivy. Pokud se lépe cítíte sami v nedotčené přírodě, vychutnáváte klid a krásu exotiky, vaší dovolené prospěje termín mimo turistickou špičku. Pokud naopak toužíte ochutnat barvy a vzrušení, pak je nejvhodnější mířit vaši dovolenou doprostřed místních oslav. Cestovní kancelář dokáže zaručit s dostatečným předstihem místo v letadle i hotelu za vás. Nepouštějte se do exotických destinací na vlastní pěst. Nejen pro své bezpečí, ale i pro neznalost místní kultury.

Exotická dovolená

Pro vás, vaši rodinu nebo skupinku přátel pak bude plánovaná cesta opravdu nezapomenutelným zážitkem. Nemusíte se přizpůsobovat zběsilému tempu průvodců, kteří neustále opakují tentýž výklad. Nemusíte dělat kompromisy a vynechávat část památek ani výšlapů po zajímavých stezkách. Nezáleží na tom, jestli raději zdoláváte vysoké hory nebo se brouzdáte po písečné pláži. Vaše dovolená je váš čas a vy jej můžete strávit opravdu podle svých představ.

Nedívejte se na vzdálené kultury a země jako při procházce v zoo. Poznejte země skutečně zblízka. Cestovní kancelář Monoi vám splní sen. Sen o skutečném cestování.

FOTOGALERIE

 

 

Sdílejte tento článek
  • Print
  • Facebook
  • Twitter